ריצה ואוכל

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

21/03/2012 | 00:42 | מאת: דניאל

שלום לך יעל. אני בן 25 מבצע 4 אימונים בחדר הכושר הכוללים אימון ארובי בקבוצה לא גדולה, קרוב לשעה(בערך), ולאחר מכן אימון בחדר הכושר עם מכשירים ומשקולות(משהו כמו 35 דקות) בעבודה שאני עובד אין יותר מדי אוכל בריא, ולכן כשעתיים לפני האימון אני אוכל 2 סנדוויצים(בלי הקשה די אני לא אוהב) עם גבינה צהובה(שאר הגבינות אני לא אוהב) ושותה הרבה מים. כחצי שעה לפני האימון אני אוכל תפוח או חטיף אנרגי. נ.ב אני יודע שמומלץ לאכול סנדביץ עם דברים אחרים, אבל גבינה צהובה זה מה שיש :) אשמח לשמוע הערות והארות. תודה

דניאל שלום, בתור בררנית באוכל בעצמי אני יכולה להבין את הבחירה שלך... נכון שמומלץ לאכול מגוון יותר ולשלב ירקות בכל ארוחה. אני מניחה שאם בשאר ארוחות היום אתה משלב גם ירקות, דגים, עוף או בשר אז הכל בסדר. רצוי לא להפריז בגבינה צהובה בגלל הכולסטרול ולכן להעדיף גבינה צהובה עם פחות שומן (תנסה את ה- 9% או ה- 15%, בטוסט לא תרגיש כמעט את ההבדל). בנוסף יש בגבינה צהובה חומרים משמרים שבכמות גדולה אינם טובים ולכן אולי כדאי לך לחשוב על סנדביץ אחד עם משהו אחר... מקווה שעזרתי, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני