פרוטוקול זמנים,

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

14/03/2012 | 03:07 | מאת: איילון

אמרת שיש כאלה הממליצים על מקלחות של מים חמים וקרים לסירוגין אחרי אימונים. איזה פרוטוקל זמנים(2 סטים יותר נוח לי) את אומרת לי לעשות כדי שתיהיה השפעה פיזיולגית טובה על השרירים? 2.מי אלה האנשים שממליצים על מקלחות אלה? תודה יעל :)

איילון שלום, לא בדקתי את זה לעומק אך לדעתי רצוי להתחיל במים החמים (כדי לא ליצור כיווץ של כלי הדם על ההתחלה) ולאחר מספר דקות לעבור למים קרים ל- 2 דק' ולהחליף לחמים ולקרים כל 2 דק'. הממליצים הם לרוב פיזיולוגים ומאמנים מתחום הספורטאים (אני לא מתחום זה). תוכל להתייעץ איתם יותר בפורומים של אימון וכושר גופני. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני