כבר מפחד שלא שמעתי נכון P-:

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

05/03/2012 | 22:42 | מאת: שניאור

שאלתי בכמה פורומים על משהו ששמעתי ככה בחצי משפט, רק אחרי שעזבנו הכול נזכרתי וזה עניין אותי מאוד, אך בפורומים ששאלתי לא מכירים את זה , אולי את שמעת... דובר על כך שקיים מדד פיזיולוגי אחד ויחיד שאין בו הבדל, שונות בין אנשים שונים באוכלסיה . זאת בניגוד לכל המדדים המוכרים שמשתנים אצל כל אחד ואחד ובנוסף גם נמצאים בתנודות שונות בהתאם לרמת הפעילות באותו אדם עצמו . לחץ דם , דופק, טמפ' גוף כל אלו משתנים , אך יש באמת מדד שהוא תמיד נשאר קבוע??

שניאור שלום, לצערי לא כל כך הבנתי את השאלה. אינני מכירה מדד פיזיולוגי שאינו שונה בין אדם לאדם או שלא משתנה כלל. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני