שלום יעל

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

15/12/2011 | 00:24 | מאת: אנה

יעל הסברת לי נהדר על תוסף כדורי המגנזיום. קראתי קצת באינטרנט על התוסף והיה רשום שם שהתוסף יכול למנוע התכווציות שרירים והרגשה טובה יותר בשריר. 1.תוכלי להסביר לי מה זו הרגשה טובה יותר בשרירים מבחינה פיזיולוגית כאשר לוקחים את התוסף לאחר אימון ריצה קשה. 2.למה בדרך כלל משתמשים בתוסף זה לפני השינה, חוץ מהמטרה שלא יתכווצו השרירים?

אנה, אינני יודעת האם מגנזיום משפיעה ברמה מיידית לאחר אימון ונותן "הרגשה טובה" אך באופן כללי מגנזיום קשור להרפיית השריר על ידי השתתפותו במנגנון תעלות הסידן שבשריר ובהעברת זרמים חשמליים המרפים את השריר. יש לציין שאם לא נוטלים מגנזיום, אין זה אומר שסובלים מהתכווצויות שרירים, זה מאוד אינדיבידואלי. אינני יודעת מדוע לוקחים תוסף זה לפני השינה. יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני