הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

21/07/2008 | 11:25 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, צוות אתר דוקטורס שמח לבשר לכם על פתיחתו של פורום חדש - פורום פעילות גופנית לשיקום ומניעת מחלות לב. גלישה נעימה
29/07/2008 | 13:12 | מאת: שלף איריס

חבל שאין תכנית רצינית לבתי הספר ולנוער עוד בגילאים הצעירים,אני כמורה לחינוך גופני משתלמת שנים רבות בכל ענף אפשרי לבריאות טובה יותר.אפילו בענין בניית עצם יש עדיין הזדמנות אחרונה בגיל ההתבגרות,לעיבוי העצם, על מנת שאפשר יהיה למזער נזקים בעתיד. כנ"ל לגבי פילטיס פעילות אירובית וכו'.חינוך בגילאים האלה תהיה יעילה מאוד בעתיד וזולה יותר למדינה.

איריס, את צודקת. גם בעניין מחלות הלב אנשים אינם מודעים שאפילו בגיל הילדות ישנו תהליך טרשתי בעורקים וישנה חשיבות רבה לפעילות גופנית מגיל צעיר שעשויה להשפיע ולמנוע את התפתחות הטרשת בגיל מבוגר יותר. ילדים אינם חושבים על מחלות לב או מחלות כלשהן, זהו תפקיד ההורים לחנך אותם לחיים פעילים גופנית ובריאים במקום לשבת כל היום מול המחשב ו/או הטלויזיה. תודה על ההערה וההארה. יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני