כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

15/10/2011 | 22:24 | מאת: קובי

שלום רב וחג שמח :) בזמן מאמץ יש לי כאבים בחזה שמקרין ליד שמאל תחושת של שורף לפעמים שורף גם בסנטר במנוחה זה נעלם נשלחתי לעשות אקו+ במאמץ בגלל שאני אלרגי לדיו חומרי הרדמה אנדרנלין מבעס לגמרי להיות אלרגי :( האם הבדיקה הזאת טובה במקרים כאלה תוספת והשלמה בריא חוץ מאסטמה ותרמבוציטים נמוך 151 התוצאה בבדיקת דם PLT גובה משקל מטר שמונים ושש .משקל 61 קילו

שלום קובי, אקו במאמץ הינה בדיקה מצוינת על מנת לבדוק חשד למחלת לב. אם הינך מבצע פעילות גופנית אני מציעה שתפסיק עד לביצוע הבדיקה ותוצאותיה. במידה ותישלל מחלת לב תוכל לחזור לפעילות. אם עליך להמתין הרבה זמן עד לבדיקה, אנא היה מודע לסימפטומים אותם אתה מרגיש. במידה והכאבים בחזה ו/או השריפה חוזרים, מומלץ שתפנה לחדר מיון. בברכת בריאות שלמה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני