כאבי בלסת תחתונה צד ימין

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

01/09/2011 | 10:20 | מאת: יהודה

שלום בן 32 משקל 76 אני עולה כול יום 100 מדרגות למשרד. היום היה לי בסוף המדרגות כאבים (לא חזקים) נקודתי בלסת התחתונה צד ימין.(הכאב חלף אחרי דקה) ראוי לציין שבדיקת מאמץ, אקו לב מאמץ, ואקג לפני חודשיים יצאו תקינים. (נשלחתי לבדיקות עקב כאבים באזור הסרעפת) האם אני צריך לדאוג?ראיתי באינטרנט עכשיו שכאבים בלסת זה מהלב או שלא הבנתי נכון מה שרשום? תודה על הכול

יהודה שלום, אינני רופאה, אינני יכולה לעזור לך ובטח שלא לאבחן. אם זה קורה שוב, הייתי ממליצה שתפנה לרופא. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני