MSc בפיזיולוגיה של המאמץ

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

16/06/2011 | 19:43 | מאת: מיטב

שלום יעל, האם ידוע לך אם ניתן ללמוד את התואר בארץ? אם לא, היכן בארה"ב? (איך זה נקרא באנגלית?..) תודה, מיטב.

מיטב שלום, לפי מיטב ידיעתי יש תואר בפיזיולוגיה של המאמץ באוניברסיטת ת"א, או לפחות היה, צריך לברר. בוינגייט יש תואר שני בחינוך גופני עם מסלולים שונים, לא ספציפים לפיזיולוגיה של המאמץ אך דומים וטובים לא פחות. התואר נפוץ באירופה, ארה"ב ואוסטרליה. בארה"ב הוא נקרא בכמה שמות: Exercise Physiology Exercise Sciences יש אותו במספר אוניברסיטאות צריך לחפש בגוגל. אני יודעת שיש באוניברסיטת קולומביה בניו יורק, במכללת קווינס בניו יורק, במיאמי בפלורידה ובטלהאסי. אני עשיתי את התואר בסן דייגו. אני בטוחה שאם תחפשי בגוגל תמצאי אותו בכל מדינה כמעט בארה"ב. בהצלחה! יעל

16/06/2011 | 23:13 | מאת: מיטב

עזרת לי מאוד!

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני