חדשות טובות

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

11/10/2008 | 20:46 | מאת: ישראל

שלום יעל! יישמתי את ההנחיות שלך ביומיים האחרונים, ולמען האמת אני מרגיש קצת מטופש (בדיעבד). מסתבר שהצלחתי (בשחיה) להגיע די בקלות למספר בריכות שקודם, לפני היישום, הייתי מחפש איפה איבדתי את הנשימה.... אכן, כנראה שניסיתי תמיד "לנצח" את עצמי, והתאמצתי יותר מידי ובפתאומיות, ועכשיו, אני מסיים בריכה ושתיים ושלוש, והדופק עולה הרבה פחות. (וזה לא שאני מודד אותו במים, אני פשוט מרגיש את הלחץ בחזה שאומר לי שהדופק עלה, ואתמול והיום לא הרגשתי אותו!!) עכשיו לתכל'ס: האם יש אפשרות להתקבל לאיזו שהיא תוכנית באסף הרופא בהנחיתך? ןבמידה והתשובה שלילית, האם יש לך פרקטיקה פרטית?? את לא יכולה לתאר לעצמך איזו חוויה זו בשבילי שמישהו (מישהי) מבין בדיוק את הבעיה שאני מנסה בכשלון רב (לא טעות כתיב!) להסביר לכל מי שמוכן לשמוע, ואף אחד לא מבין.... וכמובן שלא נותן פתרון, ופתאום.... ישראל

ישראל, טוב לשמוע שיישמת ושכבר אתה מרגיש טוב יותר באימון! אם אתה גר קרוב לאסף הרופא, צור עמי קשר ביום ה' הקרוב בין השעות 9:00-15:00 לטלפון: 08-9778148 או 08-9778425 (תבקש לדבר איתי) ואני אבדוק את הנושא. אם אתה חבר קופ"ח מכבי וגר קרוב לאזור תל אביב, אני עובדת גם בקרדיוסטייל: 03-6291105 (תדבר עם מירי או אירית). אין לי פרקטיקה פרטית, בהמשך אולי... מה שלא יהיה תמיד תוכל להמשיך לפנות אליי דרך הפורום או דרך הטלפון שלי במשרד באסף הרופא (המספרים שרשמתי קודם). המשך הצלחה ואימונים מהנים... יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני