קבלת ייעוץ

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

10/03/2011 | 09:16 | מאת: פיני פלד

מבקש לקבל ייעוץ לגבי פעילות גופנית מאומצת [ריצה] לאחר צינתור.

פיני שלום, אשמח לסייע. אפשר לבצע זאת בשתי דרכים: 1. אתה יכול לתת לי פרטים על מה שעברת: גילך, גורמי סיכון (לחץ דם,סוכרת, משקל), תאריך האירוע, בדיקות אחרונות (אקו, בדיקת מאמץ), רקע על הפעילות הגופנית מהעבר ומאז הצנתור ואני אנסה להתאים לך תוכנית דרך הפורום. 2. אפשר להיפגש לייעוץ אישי. אפשר לתאם בטלפון: 057-7346814, 08-9778415 אני מפנה אותך למאמר בפורום: "לתת תשומת לב ללב" אולי תוכל להיעזר במידע הנ"ל. אשמח לסייע בכל דרך שתבחר. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני