אימוןגופני

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

06/02/2011 | 16:15 | מאת: אלי

שלום רב ,אני בן 50+סובל מיתר לחץ דם וסכרת.מעונין להתחיל בפעילות ספורטיבית בהשגחה.היכן באיזור ת"א יש מכון מתאים? תודה אלי

אלי שלום רב, לדאבוני אינני מכירה באזור תל אביב מכונים בהשגחה. אני יודעת שישנם היום מכונים אשר מעסיקים פיזיולוגים על מנת שתוכל לקבל תוכנית המתאימה לך. אולי במכונים אלה יש גם השגחה רפואית. אני חושבת שבהולמס פלייס יש פיזיולוג וגם בגו אקטיב (נדמה לי שבהדר יוסף ובתל השומר). שווה לבדוק. תוכל להתעניין גם בקופת החולים, ישנן קופות חולים שפתחו ייעוץ לפעילות גופנית וישנם סניפים מעטים שאף נותנים הדרכה בקבוצות בחדרי כושר בסניף עצמו. אם לא תמצא, אשמח להיפגש איתך לייעוץ, כך לפחות תצא לדרך עם הדרכה נכונה. בהצלחה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני