ספורט ובעיות לב

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

11/01/2011 | 10:56 | מאת: שרון

שלום, 1. אשמח לקבל הפניה לקרדיולוג שמתמחה ברפואת ספורט (שם, פרטיו) 2. האם יש המלצות, הגבלות לעיסוק בספורט לבעלי ביות לב קלות. תודה!

שרון שלום רב, 1. אינני מכירה אישית קרדיולוג שעוסק ברפואת ספורט. אני מכירה אישית רופאה שהיא רופאת ספורט מצוינת ושמה: ד"ר נעמה קונסטנטיני. אני חושבת שהיא מקבלת בירושלים אבל צריך לבדוק את זה. הטלפון במשרד: 02-5325590. 2. השאלה היא מהן בעיות לב קלות. לעתים אין מגבלה ולעתים יש הנחיות מסוימות, תלוי בבעיה עצמה, בחומרתה ובבדיקות השונות. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני