מכון להתעמלות לשיקום הלב בחולון

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

23/10/2010 | 12:44 | מאת: זהבה

שלום, אני מחפשת בשביל דודתי מכון שבו תוכל להתעמל תחת פיקוח רפואי [לשיקום הלב]. היא חברה במכבי, אבל אם אין דרך הקופה, היא תשלם באופן פרטי על כך. בחולון ראיתי שיש מקום במרכז רעים, אך בבדיקה שערכנו הוא אינו ברמה גבוהה. האם יש מקום אחר, לידיעתך, בחולון, או יותר קרוב לחולון מאשר בית החולים איכילוב. היא אישה קשישה שנוסעת באוטובוס. בתודה, זהבה

זהבה שלום, ראשית אני מאמינה שהמרכז ברעים הוא ברמה טובה מאוד, אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח. אם היא עברה אירוע לב והיא זכאית מהקופה אין צורך לשלם פרטי. מלבד איכילוב יש את בי"ח אסף הרופא ותל השומר שאינני יודעת להעריך מה יותר קרוב בשביל דודתך, זה כמובן עניין של נוחות. היום קופת חולים מכבי עובדת באזור המרכז עם איכילוב, אסף הרופא ובלינסון (לדעתי עם תל השומר עדיין לא). למידע לגבי שיקום הלב באסף הרופא: 08-9778148 ללחוץ על 2, דברי עם רבקה או סופי. בברכה, יעל

23/10/2010 | 17:21 | מאת: זהבה

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני