מכונים העוסקים בשיקום הלב.

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

13/10/2010 | 06:23 | מאת: ענת

שלום יעל. אני בת 54 ומתגוררת בבת ים ולפני שבועיים הושתל אצלי דפיבילטור. אני מעונינת לעבור שיקום לב, בסניף קופ"ח שלי נאמר לי שאוכל לעשות זאת באיכילוב. האם יש מכון קרוב יותר לבת ים בו אוכל לקבל טיפול? (אני שייכת לקופ,ח כללית)

ענת שלום, ישנם מכוני שיקום לב באזורים הבאים: 1. בית חולים אסף הרופא 08-9778148 2. פרולייף - חולון, מרכז רעים 077-7882288 3. בי"ח תל השומר עלייך להחליט מה יותר נוח לך. רצוי שכבר עכשיו תצרי קשר עם המכון הקרוב לביתך על מנת שלא תצטרכי להמתין זמן רב. אם יש לך שאלות לגבי השיקום באסף הרופא תוכלי ליצור עמי קשר מחר במשרדי: 08-9778425 בין השעות 9:00-15:00, מקווה שאוכל לענות. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני