פעילות לאחר אוטם

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

16/08/2010 | 18:02 | מאת: ציפי

שלום רב, בעלי בן 50 עבר אוטם לפני ארבעה חודשים הוא עושה פעילות גופנית בשיקום הלב פעמים בשבוע כל פעם שעה. אני יודעת שזה לא מספיק. מה היית ממליצה להוסיף לפעילות הנ"ל. בתודה ציפי

שלום ציפי, הייתי מציעה לבעלך להיכנס לשיחה אצל הפיזיולוג של שיקום הלב ולשאול אותו על כך. ייתכן והפיזיולוג לא המליץ על פעילות נוספת בשלב זה מסיבה זו או אחרת, או שהמליץ ובעלך אינו מיישם... בעיקרון מומלץ להיות פעיל לפחות עוד 2-3 פעמים בשבוע ולבצע פעילות בין 30-60 דק' בקצב אותו הוא מבצע בשיקום הלב. כפי שציינתי, רצוי כי יתייעץ עם הפיזיולוג שמכיר את מצבו הבריאותי ומצב הכושר הגופני שלו כיום. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני