משקל גבוה וריצה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

27/09/2008 | 19:10 | מאת: אורני

משקלי 98 ק"ג אמרו לי בחדר כושר שלא מומלץ לרוץ אלא ללכת בגלל בעיות שיכולות לקרות בברכים, האם זה נכון

אורני שלום, מה גילך? מדוע הינך רוצה לרוץ? האם 98 זה עודף משקל בשבילך (מהו גובהך?)? באופן עקרוני ריצה לא הורסת ברכיים אלא במקרים הבאים: 1. במידה וישנן בעיות ברכיים קודמות 2. במידה ומגזימים באימון מבחינת משך האימון, תדירותו וקצבו. 3. במידה ורצים במקום אשר איננו מומלץ כגון אספלט. סה"כ הריצה בריאה לנו גם ללב וגם למפרקים. היא מחזקת את השרירים והעצמות. בברכת כושר ובריאות, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני