פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

15/07/2010 | 11:24 | מאת: יוסי

שלום רב! בן 54 בדרך כלל בריא אקו במאמץ תקין. אני עושה הליכה מהירה כ-8 ק"מ בזמן של שעה ו-15 דקות. ומתאמן במכשירים שהעיריה התקינה במסללולי הליכה. את הפעילות הזאת אני עושה 6 פעמים בשבוע. אני מעשן כחצי קופסא ליום. השאלה שלי האם זאת פעילות סבירה או מאומצת מדי ביחס לגיל שלי. תודה מראש יוסי

יוסי שלום, הפעילות שלך נשמעת לי מצוינת בהחלט. הקצב של ההליכה מצוין, אתה פעיל ברוב ימות השבוע וגם מחזק את שרירך. כמובן שאינני יכולה להתעלם מהעובדה שאתה מעשן. כאמור, סיגריות הן האויב העיקרי של הלב והריאות ואם אתה מבצע פעילות גופנית על מנת לשמור על בריאותך שהרי אתה חוטא למטרה... בברכת כושר ובריאות, יעל

17/07/2010 | 23:34 | מאת: יוסי

אני באמת רוצה לעשות מאמץ עליון להפסקת העישון את באמת חמודה.

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני