פעילות גופנית אחרי התקף לב

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

11/02/2010 | 10:16 | מאת: רבקה

כמה זמן אחרי התקף לב מותר להתחיל לעשות פעילות גופנית?

רבקה שלום, בעיקרון אם את חשה בטוב, ניתן להתחיל פעילות כבר בבית החולים. תחילה יש ללכת 10 דק' פעמיים ביום בקצב איטי, ולהעלות את משך האימון עד ל- 30 דק' ביום. במקביל, רצוי למצוא קרדיולוג, להיות במעקב תקופתי ולבצע בדיקות לפני המלצתו. בנוסף, אני מפנה אותך למאמר הנמא מימין, "לתת תשומת לב ללב" אשר מפרט המלצות לאחר התקף לב. בברכה, יעל

18/02/2010 | 09:53 | מאת: שמחה

רבקה שלום. ציינו כאן בפורום בשירשור קודם תוסף תזונה שנקרא Q10. אני מציעה לך לברר לגביו, ידוע כי הוא משפר את תפקוד הלב ויעיל בשיקומו לאחר התקף. ותהיי בריאה..

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני