אחרי צנתור

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

09/02/2010 | 10:44 | מאת: דבורה

בעלי עבר לפני חודשיים צנתור. איזו פעילות גופנית תתאים לו? אני חייבת לציין שהוא מעולם לא עסק בפעילות גופנית ועכשיו גם פיתח פחד נוראי בעקבות הצינתור.

דבורה שלום, ראשית, אף פעם לא מאוחר להתחיל בפעילות גופנית מסודרת, בתנאי שזו נעשית באופן הדרגתי ובהתאם למצבו הבריאותי של בעלך. ראשית בידקי האם הוא זכאי להשתתף במכון לשיקום לב (בידקי בקופת החולים אליה הוא שייך). מאוד מומלץ להצטרף! שנית, אני מפנה אותך למאמר שפורסם בפורום "לתת תשומת לב ללב" לגבי הנחיות לפעילות גופנית לאחר אירוע לב או צנתור. אם אוכל לסייע בהמשך, אשמח. בברכה, יעל

16/02/2010 | 15:42 | מאת: חיים

אני לא מוצא את המאמר מאוד מעוניין לקרוא

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני