הגפן 3 ראשל"צ

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

31/12/2009 | 12:49 | מאת: אריה

קיבלתי אוטם מלפני כשבועיים אני מעונין להכנס למכון הכושר באסף הרופא . אני חבר בקופת חולים מכבי ובשלב זה הם לא מוכנים לתת לי טופס 17 לאסף הרופא ומפנים אותי למכון קרדיוסטייל (מכון של מכבי) בתל אביב האם התעקשות שלי ואולי עזרה שלכם יכולים להואיל. אריה

אריה, לדאבוני אין ביכולתי לסייע לך מול קופת החולים, ישנם חברי קופ"ח מכבי בשיקום הלב באסף הרופא שקיבלו אישור, אינני יודעת איך. מאחר ואני גם עובדת בקרדיוסטייל, אני יכולה להבטיח לך שאם תגיע לשם, לא תתאכזב. בהצלחה, יעל

01/01/2010 | 14:42 | מאת: אריה

ליעל תודה על התגובה .אי בטוח שלא אתאכזב מקרדיוסטיל , לאחר אוטם קודם שהיה לי התאמנתי שם ואני יכול להעיד על צוות טוב ומסור שנותן הרגשה טובה למתאמן. אני מעונין בבית חולים אסף הרופא משתי סיבות 1 אני תושב ראשל"צ , להגיע לתל אביב וחזרה זה מצע לוגסטי ארוך ומעצבן בכל שעות היום . 2 באוטם האחרון לא היתה אפשרות להתקין סטנד ומצבי הקרדיאלי לא מאפשר נתוח מעקפים הטיפול תרופתי בלבד . אני ארגיש בטוח יותר להתאמן במרכז רפואי

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני