לחץ דם בלתי יציב

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

01/09/2008 | 15:33 | מאת: זהבה

שלום רב אני מבקשת עיצה לגבי בעיית לחץ דם בתנודות של בין 88\55 עד 160\121 תוצאות בדיקות לחץ הדם משתנות בפרקי זמן של דקות ספורות מה הסיבה לתנודות ומה משמעות התופעה לאחרונה עברתי משבר קשה מאוד אחרי מספר ימים התחלתי להרגיש לא טוב והחלטתי לבדוק את לחץ הדם וכאמור הוא לא יציב מה זה אומר מבחינה רפואית אשמח לקבל תשובה ועיצה לטיפול אגב אני מודדת את לחץ הדם באמצעות מכשיר אלקטרוני.

זהבה שלום רב, לצערי שאלתך היא מחוץ לתחום מקצועי, היא מיועדת לרופא ו/או לקרדיולוג. תוכלי למצוא מענה בפורום קרדיולוגיה של דוקטורס. אני מציעה לך לספק פרטים נוספים לגבי מצבך הרפואי לדוגמא: האם ישנה מחלת לב אצלך או בקרב מישהו מבני משפחתך? האם את נוטלת תרופות הקשורות ללב ו/או ללחץ דם? מהו גילך? האם את בטיפול כלשהו (פסיכולוגי, תרופתי) לגבי המשבר אותו עברת? תרגישי טוב, בברכה, יעל

02/09/2008 | 10:16 | מאת: זהבה

שלום רב תודה רבה על תשובתך תודה לאל יש תשובה שלא לקחתי בחשבון והיא שמכשיר המדידה לא תקין (מדובר במכשיר אלקטרוני חדש לחלוטין שנקנה לפני שלושה ימים) קניתי מכשיר ידני והבדיקה יציבה 135\80 אני בת 53 וכבר שלוש שנים מתמודדת עם גיל המעבר על כל צדדיו אני לא חולת לב ואין היסטוריה של מחלות לב במשפחה תודה לאל אני לא נוטלת שום תרופות מאז תחילת תהליך גיל המעבר נעשתי רגישה ופגיעה וכועסת יותר אני לא נוטלת הורמונים מה עושים? תודה

02/03/2009 | 16:15 | מאת: רונית

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני