שלום יש לי שאלה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

20/11/2009 | 09:40 | מאת: ויקטור

שלום יש לי שאלה אני התחלתי להתאמן לפני 3 חודש אחרי הפסקה של שנה וחצי ב3 חודש הראשונים אני התאמנתי 3 פעמים בשבוע אני מתאגרף ברמה ץחרותית ובן 23 אני רוצה להעלות את רמת האימונים ל 2 אימונים ביום שכול אימון שעה וחצי השאלה שלי באזה הדרגה לעשות זאת ועם זה יפגע לי בלב או בשרירים או במערכת החיסונית תודה מראש

ויקטור שלום, אינני מתעסקת עם ספורט תחרותי, רצוי שתתיעץ עם המאמן שלך. באופן כללי, אם התחרית בעבר ואתה בריא, אין סיבה שתפגע בלב שלך או במערכת החיסונית. לגבי השרירים, כמובן שצריך לחזור בהדרגה על מנת לא להגיע לעומס גדול מידי העלול לגרום לנזקים (מתיחות, קרעים, פציעות שונות וכד'). לי נראה שלפני שעוברים לפעמיים ביום רצוי להעלות את התדירות ל- 5-6 פעמים בשבוע , אחת ליום. אך כפי שציינתי, המאמן שלך אמור לתת לך תוכנית מתאימה. בברכה

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני