התייעצות רכיבת כביש

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

22/09/2009 | 17:40 | מאת: דורון

יעל שלום, כיצד ניתן להתייעץ איתך בתחום ולשלוח נתונים רפואיים אישיים. תודה.

דורון שלום, מצטערת על העיכוב בתשובה. אני מבינה כי סיימת את תקופתך בשיקום הלב וברצונך לחזור לרכיבת כביש. אשמח לנסות לעזור. אתה יכול לכתוב נתונים בפורום, כפי שדיברנו: 1. אישור מרופא 2. החלמת הצלקת והסטרנום מהניתוח 3. בדיקת מאמץ (משך הבדיקה, דופק מנוחה וסיום, תוצאות הבדיקה) 4. גורמי סיכון (אם יש) כגון: לחץ דם, סכרת וכד'. 5. נתונים חריגים מאקו (EF, תפקוד מסתמים חריג אם יש וכד'). 6. מהי הפעילות אותה עשית עד עכשיו מאז הניתוח 7. כמה פעילות ביצעת עד לניתוח מחכה לנתונים. בברכה, יעל

25/09/2009 | 13:25 | מאת: דורון

יעל שלום ושנה טובה, חזרתי לרכוב לאחר כחודשיים , בין שעה לשעה וחצי 5 פעמים בשבוע. יחד עם זאת ישנן בעיות בקצב הפעימות בעליית מאמץ. אשמח להתייעץ איתך במסרים דרך האיימיל שלי באם ניתן. תודה על תשובתך והתייחסותך.

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני