מכבי

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

24/08/2008 | 16:17 | מאת: אבי ג

למה קופת חולים מכבי לא עושה הסכם עם מכון פרולייף ברעננה במקום להריץ חולים למכון בתל אביב שגם ככה קשה להם לא יפה

אבי אני מודעת לבעייה של הפניית חולים של קופת חולים מכבי למקומות נוספים מלבד קרדיוסטייל בת"א. לצערי כרגע אין פיתרון, אני רק יכולה להמליץ לחברי קופת חולים מכבי שצריכים להגיע לשיקום לב להתאמץ מספר חודשים ולהגיע למכון בת"א על מנת לקבל את ההדרכה הנכונה! בעתיד מתוכננים להיפתח מכוני שיקום נוספים של קופת חולים מכבי ברחבי הארץ. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני