שאלה בקשר לשיקום לאחר התקף לב

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

17/08/2009 | 20:41 | מאת: light spark

אני יודעת שזו לא שאלה מקצועית אך אולי מישהו כאן יוכל לעזור. אמי עברה התקף לב והציעו לה שיקום במלון הרפואי של תל השומר (הציעו גם נוספים אך נראה כי הוא הכי מוצלח). רציתי לשאול אם מישהו פה היה בשיקום הזה ויכול להגיד איך שם, האם יש שם רק אנשים מבוגרים מאוד (אמא שלי יחסית צעירה- 46)? מה עושים שם? האם זה מעניין? מומלץ? תודה מראש!

שלום רב, אני בכל זאת אענה לך מבחינה מקצועית. מלון ההחלמה בתל השומר הוא מצוין. אין עוד הרבה מקומות החלמה בארץ לאחר אירוע לב. על אף ממוצע הגילאים הגבוה (כפי שיהיה בכל מקום של שיקום לב), ישנה משמעות להחלמה מבחינה פיזית ונפשית כאחד. בתקופת ההחלמה אמך תהיה תחת פיקוח רפואי, תשמע הרצאות שונות בנוגע למחלות לב וטיפול בגורמי הסיכון ושינוי אורח החיים. אני ממליצה לשקול בחיוב את מלון ההחלמה. כמובן שמומלץ מאוד כבר עכשיו לברר על המשך השיקום במכון לשיקום הלב הקרוב לאזור מגוריה. בברכה, יעל

11/11/2009 | 20:17 | מאת: אלון

שלום רב ברצוני לעניין אותך במקום חדש שנפתח בצמוד לביה"ח בלינסון בפ"ת.חדר השיקום מפואר ויפה והמחלקה נפתחה שם לפני כחודש הצוות מיקצועי מאוד ובמקום מיכשור חדיש. לפי הבנתי נפתחות קבוצות לצעירים בנפרד ממבוגרים והפעילות מגוונת ומקנה כושר פעיל למי שעבר אירוע לב. בקיצור כדאי לנסות ולראות לפרטים לפנות ליאיר מנהל המחלקה בטלפון רב קווי:03-9234234 שיהיה בהצלחה

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני