בדיקת הולטר דופק מועט

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

17/08/2009 | 10:02 | מאת: חיה

היי שמי חיה ואני בת 38 לאחרונה חשתי לא טוב, וכמה פעמיים הייתי במצב טרם עילפון, הרופא שלח אותי לעשות בדיקת הולטר לב ובבדיקה יצאה דופק מועט כ- 40 בשעות הלילה בזמן שינה, ברצוני לדעת על מה זה מעיד ומהי רמת הסיכון שלי, אגב אני שוקלת כ20 קילו מעל משקל הרצוי אודה לכם לקבל תשובה בהקדם

חיה שלום, זוהי שאלה שעלייך לפנות לרופא. חסרים הרבה נתוני רקע ונתונים מהבדיקה עצמה. באופן כללי דופק 40 הוא נמוך אך לא חריג מאוד בזמן שינה. חזרי לרופא ששלח אותך עם הבדיקות לפיענוח. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני