מישקלות

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

11/08/2009 | 12:20 | מאת: יוסי

אני מרים מישקלות ששוקלות 24 קילו 3 פעמים משבוע אני מרים 12 פעמים ונח דקה ועוד 12 פעמים ככה 5 פעמים בעמידה אם זה בסדר

יוסי שלום, השאלה שלך לא כל כך ברורה לי. האם אתה שואל לגבי המשקל? אופן הביצוע? קשה לי לענות לך בלי כמה נתונים בסיסיים לדוגמא: גילך, האם אתה בריא, כמה תרגילים אתה עושה, האם קיבלת הדרכה, כמה זמן אתה מתאמן, אילו תרגילים בדיוק אתה מבצע, מהי מטרת האימון. באופן כללי, אם אתה מנסה לעבוד על חיזוק גוף, רצוי לבצע 3-4 סטים מכל תרגיל (על מנת לא לשחוק או לפגוע בשריר ובמפרק) בין 10-12 חזרות. אם תרצה הבהרות נוספות אצטרך לקבל את הנתונים שציינתי. יום טוב, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני