השתלת דפיברילטור-

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

03/08/2009 | 19:14 | מאת: קלרה

יעל שלום! שוב אני עם השאלות על הדפיברילטור. בשלבים האלו אני קרובה מאד להחליט לגבי ההשתלה אך יש לי שאלה חשובה מאד. עקב גילי הצעיר יש לי אופציה להשתיל את המכשיר באופן תת שרירי- מתחת לפקטוראליס ואופציה תת עורית. מבחינה אסטטית המכשיר יבלוט פחות כשהוא מושתל מתחת לשריר אבל חשוב לי מאד לדעת אם מבחינה תנועתית - לאחר שיקום- יש הבדל בין השתלה תת שרירית או תת עורית. ואם בחזרה לפעילות גופנית יש איסורים מיוחדים בהשתלה אחת ביחס לשנייה תודה רבה! התשובות שלך תמיד עוזרות לי. יום נעים.

קלרה שלום, אינני בקיאה בנושא זה. אני מבררת לך את הנושא ואחזור אלייך בימים הקרובים. יעל

04/08/2009 | 19:19 | מאת: קלרה

תודהההההההה!

קלרה שלום מצטערת שלקח לי זמן. בטח כבר קיבלת תשובה. במישה ולא, ההבדל אכן טמון באסתטיקה. בקרב אנשים צעירים או רזים נוטים לשתול את המכשיר מתחת לשריר שלא יבלוט. מבחינה תנועתית אין הבדל וגם מבחינת ההגבלות הגופניות אין הבדל. ייתכן ומשך ההחלמה מעט יותר ארוך וכואב בהשתלה תת שרירית. קחי בחשבון שבתקופת ההחלמה תהיי אולי יותר מוגבלת תנועתית. מקווה שעזרתי, יעל

13/08/2009 | 20:49 | מאת: קלרה

תודה רבה! זה אכן מאד עזר ומחזק את החלטתי,שהיא השתלה תת שרירית.כבר קבעתי תאריך. ובאמת, אחרי שמחליטים הכל נראה רגוע יותר.תודה רבה על עזרתך לאורך כל הדרך. ערב נעים.קלרה

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני