כאבים במאמץ

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

10/05/2009 | 08:02 | מאת: שחר

היי יעל כאמור אני אחרי הצנטור ולאכזבתי הרבה הכאבים במאמץ ריצה עדיין קיימים. הקרדיולוג אומר שיש איזה סתימה לכוון הדיאגונלי הראשון והוא לא חשב שזה יפריע לי.כדי לפתוח שם צריך לעבור דרך הסטנט החדש וזה קצת מסובך אבל יש טכניקות. אני בדילמה , האם לעבור צנטור נוסף או להשאר במצב הזה ובזמן מאמץ לחוות כאבי חזה . תודה יעל

שחר שלום, אינני רופאה ולכן אינני יכולה להמליץ על צנתור. עליך להתייעץ עם רופא ואולי לקבל חוות דעת שנייה. אולם, אני מעריכה שאם אתה עדיין סובל מאותם כאבים בחזה כמו לפני הצנתור, יש לטפל בבעיה. בינתיים עליך להפסיק לרוץ מאחר ותעוקת החזה היא סימפטום למצוקת החמצן בלב ובעת מאמץ גבוה מצוקת החמצן גדלה ועלולה לסכן את שריר הלב. מומלץ להתאמן בעצימות כזו שלא סובלים מתעוקת חזה! בברכת כושר ובריאות, יעל פרניק

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני