כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

03/05/2009 | 23:21 | מאת: יהודה

שלום רב אני בגיל 67 מקבל טיפול ללחץ דם אנלדקס לפני 7 חודשים נפלתי נשבר לי הירך ניתוח וקיבוע לאחר 3 חודשים היתחילו כאבים בחזה וכאבי בטן עליון וכן גיהוקים בירורים רבים אקג וכן אקו לב ומבחן מאמץ לא העלו דבר בדיקת כיבה לא העלה הכאבים בעיקר בערב מופיעים כאבים וכן הגיהוקים הגיהוק מפריע מאד הרופא צוחק לי ואומר טובי הרופאים בדקו אותך ולא נמצא שום דבר הרופא נתן לי טיפול לדיכאון וזה החמיר יותר מבקש עזרה

יהודה שלום רב, מאחר ואינני רופאה, לצערי אין לי את היכולת לסייע לך. אני מאחלת לך רפואה שלמה ושתמצא פתרון לבעיתל במהרה, בברכה, יעל פרניק

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני