תחושה מוזרה בחזה בקימה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

17/03/2024 | 01:05 | מאת: דן

שלום דוקטור לאחרונה קורה לי שכשאני בשירותים וקם מהאסלה אני מרגיש פעימות לב חזקות ואיטיות בחזה לפעמים זה אפילו קצת כואב זה קורה לי לפעמים גם כשאני קם מהמיטה בפתאומיות וגם כשאני לפני סקס זה מאוד מטריד אותי עשיתי הולטר ואקו לב ונראה שהכל תקין יש לך כיוון בשבילי מה ניתן לעשות? זה מגיע מהלב כי באותו רגע שאני קם אז הלב מתחיל לפעום מאוד חזק ולאט ל15-30 שניות ואז זה נרגע ועובר

דן שלום רב, אינני רופאה לכן כדאי לפנות לרופא המטפל ולבדוק כיוונים שונים. לעתים ישנן תגובות של דופק / כאבים שאינן כתוצאה מבעיה בלב. לא יזיק לבצע בדיקת מאמץ אבל כפי שציינתי, כדאי להתייעץ לגבי אפשרויות אחרות. בריאות יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני