פעימות מוקדמות במאמץ

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

04/03/2024 | 00:37 | מאת: נפתלי

שלום הרגשתי דפיקות בלב בעיקר בשמן מאמץ אך גם במנוחה והרופא הפנה אותי לבדיקה אקו לב במאמץ , והולטר לב ויצא שיש כמה פעימות חדריות בודדות במאמץ וכמה פעימות חדריות לא במאמץ כל השאר יצא תקין הבנתי שפעימות חדרית במאמץ הן לא טובות האם זה נכון? ממה הן יכולות לנבוע? כי זה מאוד מציק ומפריע

שלום נפתלי, אינני רופאה ולכן אני לא יכולה לייעץ לך. מניסיוני ועל סמך מה שכתבת, זה אינו חמור אך מצריך מעקב. ממליצה לפנות לקרדיולוג ו/או אלקטרטפיזיולוג שיעקוב אחריך וייתן לך חוות דעת מקצועית. בברכה יעל

04/03/2024 | 17:06 | מאת: נפתלי

אוקי תודה רבה

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני