הפניה מרופא חיצוני לבדיקה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

12/02/2024 | 13:47 | מאת: דני

שלום ביקשתי מהרופא שלי לעשות בדיקת אקו לב והולטר בגלל פעימות מוקדמות שיש לי והיא סירבה בטענה שלפני שנתיים עשיתי והיה הכל תקין עכשיו חשבתי ללכת באופן פרטי לרופא לא בטוח שעובד עם הקופת חולים שלי במידה והרופא הפרטי יתן לי הפניה לבדיקה הרופא שלי תהיה מחוייבת לתת לי את הבדיקה או שהיא תוכל לטעות שלפי הדעה הרפואית שלה הבדיקה מיותרת?

שלום רב, בעיניי זה מוזר ואפילו חוצפה היא תסרב. הרבה דברים יכולים להשתנות בשנתיים. איזו אחריות היא לוקחת על עצמה? לא יודעת להגיד בוודאות אך נראה לי שברגע שרופא כלשהו נותן הפנייה זה לא צריך לעבור את הרופא שלך, אלא זה ישר עובר למוקד קופח לאישור. אגב, אין צורך לפנות לרופא פרטי, אפשר לקבוע לקרדיולוג ואני בטוחה שהוא יפנה אותך. בהצלחה!

13/02/2024 | 13:23 | מאת: דני

תודה רבה לך

בשמחה. רק בריאות

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני