אימון גופני

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

05/12/2023 | 14:45 | מאת: סבטלנה

אני עם קצת עודף משקל והתחלתי להתאמן במכון כושר ואני גם לא ממש נמרצת מבחינה גופנית ורוב הזמן עייפה ולהיות פעילה גופנית זה משהו שישנה אצלי בגוף ?

סבטלנה שלום, ראשית ברכות על החלטתך להתחיל פעילות גופנית סדירה. על מנת לעשות שינוי אמיתי יש צורך בהתמדה, בקבלת הדרכה מקצועית לאימון הגופני כדי לודא שהתוכנית מתאימה ותקדם אותך. פעילות גופנית מוכחת בהפחתת עייפות והעלאת האנרגיה. אני מאמינה שאם תתמידי ותמצאי פעילות שתהני לבצע, המוטיבציה להמשיך תעלה והשינוי יגיע. בהצלחה! יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני