האם זה רלבנטי

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

04/12/2023 | 18:01 | מאת: שגית

אני התחלתי דיאטה (ים תיכוני) ורוצה לדעת אם תביא תוצאות גם בלי להתעמל/תרופות הרזיה אם אני יתמיד בה ?

שלום רב, ניתן לרדת במשקל על ידי שמירה על תזונה ים תיכונית אך צריך לזכור שני דברים: 1. הפעילות הגופנית מעלה את ההוצאה הקלורית ובכך מפחיתה את התלות רק בשינוי התזונתי 2. כאשר יורדים במשקל ללא הקפדה על פעילות גופנית, ניתן לראות ירידה גם במסת שריר ולא רק במסת שומן. מומלץ לשלב פעילות גופנית בשגרה היומית, עם וללא קשר לדיאטה כזו או אחרת לאור היתרונות הרבים והחשיבות של הפעילות הגופנית בין היתר לשימור מסת גוף והתפקוד הגופני. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני