זקוקה לעזרה דחופה.

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

03/10/2023 | 18:05 | מאת: אורנה

היי, אני בת 55, מתאמנת בפילאטיס פעמיים בשבוע. ונתקלת בתופעה מוזרה שבמהלך תרגילים מאומצים כגון כפיפות בטן חשה ברע והפה מתמלא ברוק. לאחר 5 דקות שגם שותה כוס מים זה פוסק. יש לציין שפניתי לרופאה שלי שאמרה אין מה לעשות עם זה וביצעתי בדיקות דם שיצאו תקינות. נואשת וחרדה.

שלום רב. לצערי אינני יכולה לסייע, אינני רופאה ואינני מכירה את התופעה הזו כתוצאה ממאמץ. יחד עם זאת אם זה קורה רק במאמצים כגון כפיפה הייתי שוקלת לפנות לרופא גסטרו, ייתכן וזה קשור למערכת העיכול. בריאות שלמה

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני