דופק מטרה במבחן מאמץ

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

15/08/2023 | 22:46 | מאת: חמי

בן 46 לא ספורטאי בכלל לוקח לי המון זמן להגיע לדופק מטרה במבחן ארגומטריה. מה יכולה להיות הסיבה? יש לציין שלוחק כדור ווראפרס 240 פעם ביום (קשור לכאבי ראש)

שלום רב, לא ברור לי מה זה אומר לקח הרבה זמן. אם זה היה עד 12 דק' בערך זה לא הרבה זמן. אם זה היה יותר מ- 12 דק' ייתכן והפרוטוקול בו השתמשו אינו מתאים לך. במכוני הבדיקה חשוב להתאים את הפרוטוקול לכל נבדק בהתאם לגיל, רקע רפואי וכושר גופני. במידה ודופק מנוחה שלך נמוך (מתחת 60) יקח יותר זמן להעלותו. כך שיכולות להיות לכך מספר סיבות. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני