המלצה על מקום לשיקום לב

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

04/05/2023 | 06:49 | מאת: פול

חוות דעת - לניאדו או הלל יפה לשיקום לב ? מה עדיף ...

שלום פול. מציעה לך לראות את שני המקומות ולהחליט בעצמך. בעיני חשוב שיהיה נוח להגיע ושזמני הפעילות יסתדרו לך בהתאם ללוז שלך. בעיקרון כל מכוני שיקום הלב בבתי החולים עובדים לפי סטנדרטים וקווים מנחים של משרד הבריאות ומספקים את אותם שירותים. העיקר שתעשה פעילות באחד מהם. בריאות שלמה יעל

12/06/2023 | 14:54 | מאת: פול קלפר

אני בכושר גופני טוב - הולך ולרץ בשפת הים - מורה לוגה - עושה פילטס והשיקום לב שאני עושה בלניאדו קל לי - מקפיד לקחת תרופות לאחר סטנט בלב - EF כבר 55 והיה 40 אחרי התקף לב בראשון אפריל - רוצה להמשיך לבד בבי ולסיים שיקום לב שקל לי מדי - מקפיד על דופק 120 מקסימום - זה בסדר לסיים שיקום לב ?

שלום רב, שמחה לשמוע שאתה מתאמן, בכושר טוב ומרגיש שיפור. אם היית מתאמן אצלי במכון יכולתי לדעת מה להמליץ לך. חושבת שהכי כדאי להתייעץ עם הצוות המקצועי בלניאדו. בטוחה שגליה תוכל לחוות דעת מקצועית יותר ערב ההיכרות שלכם. בהצלחה והמשך כושר ובריאות.

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני