שאלה לגבי ערכי כולסטרול אצל בחור צעיר - מודאג

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

16/01/2023 | 18:10 | מאת: נדב

CHOLESTEROL: 208.8 mg/dL TRIGLYCERIDES: 117 mg/dL CHOLESTEROL- HDL: 46 mg/dL CHOLESTEROL-LDL calc: 139.3 mg/dL NON-HDL_CHOLESTEROL: 163 mg/dL

שלום נדב ראשית אין צורך להיות מודאג. יחד עם זאת כדאי לפנות לרופא המשפחה שישקול כיצד לטפל בך. ישנם מספר גורמים אותם הוא יבחן טרם יחליט על אופן הטיפול. גורמים כאלה כוללים בין היתר את גילך, היסטוריה רפואית, מחלות לב במשפחה, גורמי סיכון נוספים כגון סכרת, לחץ דם, השמנת יתר ועישון. בכל אופן כדאי להתייעץ עם דיאטנית לגבי שינוי תזונתי וכמובן לבצע פעילות גופנית באופן סדיר. בברכה יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני