שרירי שוקיים תפוסים לאחר מנוחה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

20/09/2022 | 19:02 | מאת: רעות

שלום, אני בת 38 ובכמה ימים האחרונים אני קמה בבוקר עם שרירי שוקיים תפוסים ברמה קשה המקשה עליי לעמוד וללכת, לוקח 20 דקות בערך עד שמשתחרר, כל מנוחה מחזירה כאב תפוס, אציין כי אני סובלת מפריצת דיסק L5-s1 עם לחץ קשה על שק תקאלי והיצרות פורמינלית קלה משתי הצדדים, וכן כאב סיאטיקה, האם יש קשר? ממה יכול להיות תחושת התפוס זה ממש כואב, תודה

שלום רב, אינני יודעת מה הגורם לכך. ישנן כמה אופציות והפיתרונות: 1. עשית פעילות גופנית מאומצת לפני כמה ימים.במקרה כזה עוד כמה ימים זה יעבור. 2. הסיאטיקה או הפריצת דיסק משפיעים על השרירים. במקרה זה רצוי להתייעץ עם אורטופד ולהיעזר ברפואה משלימה כגון שיאצו, דיקור וכד'. 3., חוסר משמעותי במגנזיום. נראה לי קלוש מאחר ואני לא רואה סיבה שזה יקרה. ניתן להתייעץ עם רופא לגבי סיבות ותוספי מגנזיום. מקווה שתמצאי את הסיבה והפיתרון. בברכה יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני