שחייה אחרי אוטם שריר הלב (הבחרה לשאלתי מ10.08)

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

14/08/2022 | 19:11 | מאת: אהרון

תודה על התשובה המלומדת. התקף הלב היה ב 10.07. בזמן עבודה בגינת ביתי. למחרת עברתי צנתור בו הושתלו 3 סטנטים. לא היה ואין זיהום,שטפי דם, כאבים וכד'. אני מציין שעד האירוע שחיתי כמעט כל יום 2 ק"ם ורצתי 2-3 פעמים בשבוע 10-15 ק"ם, ולמרות גילי המתקדם (מעל 70) מרתון ו 2-3 חציי מרתון תחרותיים כל שנה. בברכה, אהרון

שלום אהרון, אין ספק שפעילותך ראויה להערצה! הגיל אינו משנה כאשר פעילים גופנית כמוך. המשך בפעילות, כפי שציינתי בהדרגה ותוכל לחזור למה שעשית (הייתי מחכה עם המרתון או החצי בחודשים הקרובים:) ממליצה על בדיקת מאמץ בהקדם! תבקש לבצע בדיקה מקסימלית ו- symptom limited בבדיקה ניתן יהיה לראות האם יש "שאריות" של בעיה לבבית ובאיזה דרגת כושר אתה נמצא כרגע. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני