התחלת שיקום לב במכון

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

02/05/2022 | 14:52 | מאת: מני

שלום , עברתי שני צינטורים בעורקים מישניים ושמו לי שני סטנדים , אני צריך להתחיל שיקום לב במכון , אולם אני סובל מעייפות כרונית, ונוטה להירדם באמצע היום וקשה לי ללכת , וישנם כאבים מידי פעם בחזה , יכול להיות שזה נובע מהכדור ליפיטור 80 מ"ג שאני לוקח כל יום לפני השינה , האם במצבי זה אני יכול להתחיל את השיקום לב במכון לאורך שלושה חודשים שכן זה כרוך במאמץ יתר? אודה לתשובתך .

הי מני, אומנם חסרים לי מספר פרטים לגבי הרקע שלך אך אנסה לסייע. 1. כדאי לקבוע תור לקרידולוג ולעבור איתו על הטיפול התרופתי על מנת לשלול תופעות מהכדורים שגורמות למה שתיארת. 2. ממילצה בחום להתחיל תכנית לשיקום לב. טרם תחילת התכנית יבצעו הערכה רפואית ותפקודית לגבי מצבך. במידה ויעריכו כי אינך יכול להתחיל עכשיו את התכנית אז ידחו את קבלתך. ברוב המקרים מומלץ להתחיל את הפעילות במכון השיקום כמה שיותר מוקדם. תכנתי האימונים תהיה מותאמת לך אישית בהתאם למצבך הנוכחית. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני