פעילות גופנית מאומצת ופעימות לב מוקדמות

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

11/01/2022 | 14:21 | מאת: איילה

אובחנתי (ויש לי לופ ריקורדר מושתל) עם פעימות לב מוקדמות. הבנתי שלא כדאי לאמץ יותר מידי את הלב אך אני ממש אוהבת ספיניניג ודווקא פעילות מאומצת - שיעורי עיצוב אינטרוולים וריקודי זומבה. השאלה היא-האם באמת להוריד הילוך ולהחליף פעילות ? איך לדעת מתי מסוכן ולהפסיק?? תודה מראש

הי איילה, איני יכולה לענות לך מאחר וחסרים לי נתונים כגון: גילך, מתי ולכמה זמן הושתל המכשיר? , מהי תדירות והתצורה של הפעימות המוקדמות, הםא יש רקע לבבי נוסף.... בעיקרון ניתן לבצע פעילות עצימה גם עם פעימות מוקדמות אך זה ממש תלוי בכל הנתונים ששאלתי לעיל. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני