דפיקות לב מהירות כתוצאה מתרופה ממריצה לקשב וריכוז

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

24/01/2021 | 10:06 | מאת: תום

שלום רב, אני שם לב שכל מי שאני מכיר ונוטל תרופה לקשב וריכוז בין אם ריטלין, ויויאנס, קונצרטה, הדפיקות לב שלו מהירות(בממוצע 100), רציתי לשאול עד כמה זה מסוכן והאם זה מסוכן? זה יכול לגרום למחלה/בעיה/מום או כל דבר אחר ללב אם זה בא כתוצאה מהתרופה וכשמפסיקים את התרופה לוקח יומיים לפחות עד שהדופק חוזר לממוצע של 85.

הי תום, אינני רופאה ולכן איני יכולה לסייע בנושא תרופתי. כדאי להתייעץ עם רופא מטפל לגבי ההשפעות של תרופה מסוימת. בברכה יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני