האם זה תקין? לחץ דם עולה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

23/01/2018 | 15:07 | מאת: חן

שלום ד"ר אני בת 22, ובדרך כלל עם לחץ דם תקין בזמן מנוחה, בפעם האחרונה היה לי 113 על 78 ודפיקות לב 80. אבל אחרי שזזתי קצת, אני לא מרבה בכושר גופני, רק תליתי כביסה ורחצתי כלים, זה עלה לי ל133 על 79 ודפיקות לב 93. האם זה תקין שלאחר פעילות כלשהי לחץ הדם עולה קצת\הרבה? תודה רבה.

שלום לך, התגובות של הדופק והלחץ דם שאת מתארת נשמעות לי נורמליות לחלוטין. לחץ דם ודופק עולים די מהר גם במאמצים קלים, על אחת כמה וכמה אם הכושר הגופני איננו גבוה. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני