סוגי טיפול להיצרות ספיניאלית עם לחץ על חוט שדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

31/01/2011 | 08:25 | מאת: שולה

שלום רב , בן זוגי סובל בשנתיים אחרונות מחוסר תחושה ב2 כפות ידיים וגורר רגל מדי פעם במיוחד בשינוי מזג אויר או מאמץ רב , רק ספורט אירובי מתון משפר את הרגשתו באופן זמני , לאחר בדיקת נוירולוג בצע MRI ובתשובה נמצא כי "קיימת היצרות תעלה ספיניאלית מול חוליות C4-C5-C6בולטת במיוחד מול C5-C6עקב עיבוי PLL ובלטי דיסק הגורמים להיצרות תעלה ספיניאלית לחץעל החוט ,כמו כן מודגם בחוט אות חריג שמתאים לשינויים מיאלופטיים בעקבות ההיצרות , חוט שדרה בעוביועוצמה תקין ממולץ בדיקה מכוונת לאזור עם חומר ניגוד בשל האות החריג בחוט" ברצוני לשאול לגבי המשך בירור האם הינו נוירולוגי האם יש לפנות לאורטופד או כירופרקט מהו הטיפול היעיל בבעיה זו . אודה לך על תשובה מהירה .

עליך לפנות ליעוץ של מנתח עמוד שדרה- לא נוירולוג, לא אורטופד, מנתח עמוד שדרה !

01/02/2011 | 04:21 | מאת: אנונימי

האים אין יתרון בכך שהגב הינו פקעת של חוט שידרה ועצבים וכל מיני "טובין"

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה