שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

27/12/2010 | 21:06 | מאת: אורית

אני סובלת שנים מכאבי גב לאחר מספר מפגשים במהלך השנים עם האורטופד שנתן רק פיזיוטרפיה וכדורי הרגעה לא נעשה כלום אפילו לא צילום הגעתי אליו לפני כשלושה שבועות עם תלונה על התכווציות ברגל ימין והרדמות הידים בזמן השינה , ולאחר התחננות הוא נתן לי CT גב תחתון ( התלוננתי על בריחת שתן וצואה שגם התחילו בחצי שנה האחרונה ) חזרתי אליו עם התשובה והוא בדק את הדיסק וקבע שאין לי כלום ועלי להמשיך לעשות פיזיוטרפיה ( בתרגום היה כתוב שיש לי היווצרות של חוליות 4L 5L 1S ויתר החוליות עד חוליה L11 כמובן אין כלום ) ניסתי להסביר שהכאב הוא בלתי נסבל למרות הכדורים והפיזיוטרפיה ובקשתי לבדוק את הכאבים הקשים בצוואר ובגב עצמו והוא טען שמיותר לערוך בדיקות נוספות. אני מבינה שהרבה אנשים סובלים מהגב ומבינה שזאת בעיה די נפוצה אבל זכותי המלאה לקבל טיפול מלא . אני לא מסוגלת יותר מ 50 מטר בלי לנוח , גם בישיבה יש תחושה של בערה במעלה הגב ואני לא יכולה לשבת יותר מחצי שעה על כסא אורטופדי. אני לא הולכת לעבודה כבר חודשים והחופש שלי מסתיים האם תלונות המטופל לא מחיבות את הרופא לטפל במטופל על פי תלונותיו ? מה עלי לעשות ? ההתעלמות שלו מכאבי גרמה לי להרגיש רע אני לא חפץ אני אדם אנושי שכואב לו מאוד.

שוב, אין אפשרות לענות לשאלות כאלו במסגרת אינטרנטית אשמח לבדוק אותך ואת ההדמיה שלך ביעוץ פורמלי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה