הבנת בדיקת סי-טי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

17/11/2010 | 17:25 | מאת: רחל

אשמח להבין במילים פשוטות יותר את תוצאות הבדיקה : בגובהL5-S1:בלט אנולוס דיפוזי עם לחץ מתון על השק התקאלי.השורשים חןפשיים.שינויים ניוונים בפאצה ימנית.קיימת הסננה סקלרוטית של גוף האיליום מימין. D9: מודגם תמט חלקישל גוף החוליה בדרגה מתונה.קיימת אי סדירות במבנה גוף החוליה עם רושם למסה פארא ספינאלית הקפית בעובי -5מ"מ מסביב לגוף החןליה ללא בלט דיסק משמעותי. לפני שנתיים סיימתי טיפול כימוטראפי. תודה.

המדור אינו עוסר בפענוח. היות ויש ממצא שדורש התיחסות ( רושם למסה פאראספינלית..) ממליץ מאוד לפנות למנתח עמוד שדרה כדי שיבדוק אותך ואת ההדמיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה