כאבי ראש לאחר אפידורל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

20/09/2008 | 12:53 | מאת: גלית

שלום רב, לפני שבועיים קיבלתי זריקת אפידורל לאחר פריצת דיסק. מזה שבוע סובלת מכאבי ראש עזים. האם יש קשר? אם כן, כמה זמן מהזריקה זה אמור להמשך? לגבי הכאבים ברגל - הם עדיין קיימים אבל בעוצמה פחותה. כמה זמן אמורה הזריקה "להחזיק"? תודה על תשובתך.

שבוע לאחר זריקה לא אמור להיות קשר להופעת כאב ראש. אך ע"מ לשלול זיהום- רצוי להבדק אצל רופא משפחה\ נוירולוג ולבצע בדיקת דם לספירה. זריקה אפידורלית אמורה לתת " פסק זמן " ללא כאבים, וזה משתנה במשכו מיום ועד לחודשים מספר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה