דר מרום שלום, זקוקה לעצתך

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

20/09/2010 | 21:45 | מאת: יעל

דר מרום שלום היה לי התקף גב עם הקרנה לרגל שמאל בחודש יולי והוא ארך כשלושה שבועות בהם לקחתי פעמיים ביום אתופןxl ופעמיים ביום טרמדקס 100 לאחר מכן מצבי הוטב וביום שבת האחרון שוב לא יכלתי לקום מהמיטה. הטרמדקס כבר אינו משפיע על הכאבים ואת האתופן אני חוששת לקחת מכיוון שעברתי ניתוח לקיצור קיבה האם ישנם כדורים חזקים יותר מטרמדקס? אני אובדת עצות בסיטי מופיע L4 בקע ספק פריצה לא ככ ברור בסיטי מחכה לעצתך תודה מראש וחג שמח יעל

כמובן שיש: אוקסיקונטין, MCR, MIR ורבים אחרים. עצתי תוכל להנתן לאחר בדיקה גופנית ובדיקת ההדמיה.

20/09/2010 | 22:38 | מאת: יעל

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה